Αυξητική Χειλιών

Αυξητική Χειλιών

Αν έχετε ευχηθεί να είναι τα χείλη σας πιο καλοσχηματισμένα και πιο σαρκώδη, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε τη λύση της αυξητικής χειλιών.

Τι είναι η αυξητική χειλιών;

Η αυξητική χειλιών είναι μια αισθητική παρέμβαση που μπορεί να σας χαρίσει πιο γεμάτα και ελκυστικά χείλη.
Όσο μεγαλώνουμε, η ποσότητα του κολλαγόνου μειώνεται. Αυτό οδηγεί σε λέπτυνση και χαλάρωση του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των χειλιών. Τα υλικά πλήρωσης, τα λεγόμενα fillers είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος να αυξήσετε το μέγεθός τους σας διατηρώντας τη φυσικότητά τους. Είναι μία μέθοδος ελάχιστα επεμβατική και παρέχει εξαιρετικά ταχύτερη ανάρρωση σε σχέση με ένα χειρουργείο.

Με ποιο υλικό γίνεται η αυξητική χειλιών;

Η αυξητική χειλιών γίνεται με υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για μια ουσία που βρίσκεται φυσιολογικά στο σώμα μας.
Το υαλουρονικό οξύ στα χείλη βελτιώνει την εμφάνισή τους προσδίδοντας εντυπωσιακότερο:

 • Σχήμα
 • Περίγραμμα
 • Όγκο

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα σύγχρονα προϊόντα πλήρωσης περιέχουν ξυλοκαΐνη, ένα τοπικό αναισθητικό το οποίο βοηθάει να γίνεται πολύ καλά ανεκτή η όλη διαδικασία.

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος;

Αν σας ενοχλεί η εμφάνιση των λεπτών σαν γραμμή ή ασύμμετρων χειλιών σας, μια στοχευμένη αισθητική παρέμβαση με υαλουρονικό οξύ μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες σας και να σας χαρίσει αυτοπεποίθηση.

Κατάλληλος υποψήφιος για μια αυξητική χειλιών, λοιπόν, είναι όποιος/α θέλει να:

 • Δώσει όγκο σε λεπτά ή ταλαιπωρημένα χείλη.
 • Λειάνει τις κάθετες γραμμές που δημιουργούνται στα χείλη.
 • Αποκτήσει συμμετρία μεταξύ του άνω και κάτω χείλους.
 • Βελτιώσει το σχήμα και το περίγραμμα των χειλιών.

Πώς γίνεται η αυξητική χειλιών; Προκαλεί πόνο;

Η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι μία σύντομη και απλή για τον ασθενή διαδικασία. Η έγχυση γίνεται αφού πρώτα εφαρμοστεί τοπική αναισθησία με ειδική αλοιφή. Στη συνέχεια το υλικό τοποθετείται στα χείλη μέσω πολύ λεπτής βελόνης. Είναι μία τεχνική σχεδόν ανώδυνη, ασφαλής και με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Γίνεται στο ιατρείο και έχει διάρκεια 15-20 λεπτά. Ένα μικρό οίδημα που είναι φυσικό να υπάρχει υποχωρεί πλήρως μετά από 1-2 ημέρες.

Το αποτέλεσμα έχει διάρκεια συνήθως εννιά μήνες με ένα χρόνο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αυξητικής χειλιών με Υαλουρονικό;

Τα πλεονεκτήματα της αυξητικής χειλιών με υαλουρονικό είναι:

 • Είναι μια ταχεία διαδικασία που γίνεται στο ιατρείο.
 • Η θεραπεία μπορεί να γίνει σταδιακά μέχρι να επιτευχθεί ο επιθυμητός όγκος των χειλιών.
 • Το μέγεθος των χειλιών ελέγχεται εύκολα κατά τη διάρκεια της έγχυσης.
 • Προκαλεί πολύ μικρότερο οίδημα σε σχέση με άλλες μεθόδους και υλικά.
 • Το αποτέλεσμα έχει σημαντική διάρκεια. Το γεγονός ότι δεν είναι μόνιμο, επιτρέπει τη μεταβολή του στο μέλλον αν χρειαστεί.
 • Μια αλλεργική αντίδραση είναι εξαιρετικά σπάνια, καθώς το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται φυσιολογικά στο σώμα μας. Σε περίπτωση όμως που στο παρελθόν έχετε εμφανίσει αλλεργία στην ξυλοκαΐνη, ενημερώστε το γιατρό σας κατά την πρώτη επίσκεψη.
 • Το υαλουρονικό οξύ διαλύεται σε περίπου 24 ώρες με τη χρήση ενός ειδικού ενζύμου που λέγεται υαλουρονιδάση. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια εύκολα αναστρέψιμη διαδικασία σε περίπτωση που χρειαστεί.

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ;

Προκειμένου να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή ανανέωση στο πρόσωπό μας, η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ μπορεί να συνδυαστεί με την έγχυση Botox σε καίρια σημεία του προσώπου, την εφαρμογή λεπτών βιοαπορροφήσιμων νημάτων, τη μεσοθεραπεία και το PRP.

Μπορώ παράλληλα με την αυξητική χειλιών να υποβληθώ σε έγχυση υαλουρονικού οξέως και σε άλλες περιοχές του προσώπου μου;

Παράλληλα με την αυξητική χειλιών μπορείτε άνετα να υποβληθείτε και σε έγχυση υαλουρονικού οξέος σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω περιοχές του προσώπου:

Ποιος είναι ο κατάλληλος γιατρός;

Είναι πολύ σημαντικό, όλες οι αισθητικές θεραπείες να πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο γιατρό ο οποίος διαθέτει πιστοποιήσεις και εμπειρία πάνω στις μη χειρουργικές τεχνικές ανάπλασης του προσώπου. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξασφαλίστε ένα άρτιο και φυσικό αποτέλεσμα που θα σας χαρίσει ευεξία και αυτοπεποίθηση.

 

ΕπικοινωνίαΕπικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ