Υαλουρονικό Οξύ στο Πρόσωπο

Υαλουρονικό Οξύ στο Πρόσωπο

Είναι κοινή γνώση ότι το Υαλουρονικό Οξύ χρησιμοποιείται σε κρέμες αντιγήρανσης και άλλα καλλυντικά προϊόντα. Όμως, στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Αν θέλετε να δείτε πιο άμεσα και πιο εμφανή αποτελέσματα, υπάρχει η λύση της έγχυσης υαλουρονικού οξέος σε καίρια σημεία του προσώπου.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που παράγεται φυσιολογικά από το σώμα, κυρίως στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, δηλαδή την επιδερμίδα. Η κύρια λειτουργία του στο δέρμα είναι να διατηρεί την απαραίτητη ποσότητα νερού, παρέχοντας ενυδάτωση και όγκο.

Ποιος είναι κατάλληλος υποψήφιος για χρήση υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο;

Κατάλληλος υποψήφιος για έγχυση υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο είναι καθένας/καθεμία που επιθυμεί να:

  • Απαλλαχθεί από τις στατικές ρυτίδες, όπως αυτές που εμφανίζονται στις ρινοπαρειακές αύλακες. Στατικές είναι οι ρυτίδες εκείνες που με το πέρασμα του χρόνου παραμένουν μόνιμα στο πρόσωπό μας.
  • Επαναφέρει τον όγκο στις περιοχές του προσώπου από τις οποίες έχει χαθεί εξαιτίας της διαδικασίας της γήρανσης, όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπο;

Το υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες: ρυτίδες όπως στις γωνίες του στόματος, στις ρινοπαρειακές αύλακες και το περίγραμμα του στόματος.
  • Αποκαθιστά το χαμένο όγκο: με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα του προσώπου τείνει να χαλαρώνει και να χάνει τον όγκο γύρω από τους κροτάφους, τα ζυγωματικά, το πηγούνι και τα μάγουλα. Κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει για θεραπεία ένα ή περισσότερα σημεία του προσώπου ταυτόχρονα.
  • Παρέχει τη δυνατότητα να δοθεί το επιθυμητό σχήμα στα χείλη: με την έγχυση υαλουρονικού αναδιαμορφώνεται το περίγραμμα των χειλιών τα οποία γίνονται πιο σαρκώδη ή συμμετρικά, ενώ παράλληλα ενυδατώνονται.
  • Γεμίζει τα βαθιά σημάδια που προκαλούνται από την ακμή ή τραυματισμούς.
  • Διορθώνει το σχήμα της μύτης μέσω της ρινοπλαστικής με υαλουρονικό.

Προκαλεί πόνο η έγχυση του υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο;  Πώς γίνεται;

Η έγχυση του υαλουρονικού στο πρόσωπο πραγματοποιείται με μια πολύ λεπτή βελόνη. Λίγα λεπτά πριν εφαρμόζεται τοπικά, στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, αναισθητική αλοιφή με βάση την ξυλοκαϊνη, η οποία προσφέρει την απαραίτητη άνεση για τον υποψήφιο. Με αυτό τον τρόπο η έγχυση γίνεται ανώδυνη και ασφαλής. Η όλη διαδικασία γίνεται στο χώρο του ιατρείου και συνήθως διαρκεί μόλις 15-30 λεπτά, ανάλογα με τα σημεία που έχουμε επιλέξει. Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα.

Θα πρέπει να αναφέρετε στον ιατρό σας τυχόν αλλεργίες στην ξυλοκαϊνη ή σε οποιαδήποτε άλλη ουσία.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της έγχυσης υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο; 

Τα αποτελέσματα της έγχυσης υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο διαρκούν περίπου 9-18 μήνες, ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος που ενίεται, την ηλικία του υποψηφίου, την περιοχή ή τις περιοχές που επιλέγονται για έγχυση, την ποιότητα του δέρματος στην περιοχή, καθώς και τον τρόπο ζωής του υποψηφίου.

Όταν η διαδικασία επαναλαμβάνεται επιτυχώς σε τακτά χρονικά διαστήματα, το αποτέλεσμα είναι περισσότερο εμφανές και έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Με αυτό τον τρόπο μετά από κάθε θεραπεία θα επανέρχεστε σπανιότερα στο χώρο του ιατρείου.

Επιπρόσθετα, μελέτες δείχνουν πως μετά από κάποιες επαναλήψεις έγχυσης υαλουρονικού οξέος, αυτό διεγείρει τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου στο δέρμα.

Είναι ασφαλής η έγχυση υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο;

Τα προϊόντα έγχυσης για το πρόσωπο που περιέχουν υαλουρονικό οξύ και χρησιμοποιούνται στις κλινικές είναι πολύ ασφαλή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε στο νου σας ότι:

  • Όλα τα ενέσιμα εμφυτεύματα και προϊόντα αισθητικών παρεμβάσεων πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε οργανωμένα ιατρεία.
  • Τα υλικά που επιλέγονται εξατομικευμένα για τον υποψήφιο πρέπει να είναι άριστης ποιότητας και να χρησιμοποιούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρό.

Σε ποιες περιοχές του προσώπου μπορεί να γίνει έγχυση υαλουρονικού οξέως;

Μπορείτε άνετα να υποβληθείτε σε έγχυση υαλουρονικού οξέος σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω περιοχές του προσώπου:

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί η το υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπο;

Προκειμένου να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, το υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπο μπορεί να συνδυαστεί με:

 

ΕπικοινωνίαΕπικοινωνία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ