Βιογραφικό | Μιχάλης Τσούνης MD, PhD

Home / Βιογραφικό | Μιχάλης Τσούνης MD, PhD
Θεραπείες Προσώπου Δρ Μιχαήλ Τσούνης

Ο Δρ. Μιχάλης Τσούνης MD, PhD είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική Προσώπου με ιδιαίτερη έμφαση στη Λειτουργική και Αισθητική Ρινοπλαστική σε έμμισθες θέσεις στα νοσοκομεία Charing Cross Hospital του Imperial College of Medicine του Λονδίνου, Queen’s Medical Center του Πανεπιστημίου του Nottingham και Academic Medical Center του Πανεπιστημίου του Amsterdam.
Ακολούθησε τα επίσημα προγράμματα χειρουργικής εξειδίκευσης του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ολλανδίας πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο (Fellowships), και εκπαιδεύτηκε από τους κορυφαίους στον τομέα αυτό όπως ο Prof. Gilbert Nolst Trenite, η Prof. Wytske Fokkens, o Hesham Saleh, o Prof. Anshul Sama και ο Dirk Jan Menger.
Παράλληλα, έλαβε επίσημες πιστοποιήσεις και ασχολήθηκε εντατικά με μη χειρουργικές τεχνικές ανάπλασης του προσώπου, όπως οι εγχύσεις Botox και Υαλουρονικού Oξέως, η εφαρμογή Βιοαπορροφήσιμων Νημάτων και η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP).

Η μακρά και υψηλού επιπέδου πορεία του στο συγκεκριμένο πεδίο οδήγησαν στην καθιέρωσή του ως επίσημου εκπαιδευτή γνωστών κλινικών στο Λονδίνο όπου διδάσκει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο όλες τις σύγχρονες τάσεις της κοσμητικής ιατρικής.

Διενεργεί σε καθημερινή βάση το σύνολο των μη χειρουργικών αισθητικών παρεμβάσεων στην περιοχή του προσώπου σε μεγάλο αριθμό ασθενών λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.

Ο Δρ. Τσούνης είναι ένθερμος υποστηρικτής της ελάχιστα παρεμβατικής αντιμετώπισης των αισθητικών προβλημάτων του κάθε ασθενή, της εξατομικευμένης προσέγγισης και της φυσικότητας όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα.
Είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, καθώς και προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά διεθνή συνέδρια ενώ διαθέτει πλούσιο συγγραφικό επιστημονικό έργο.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ